Choose language

AcasăPikovit › Pikovit UNIC comprimate

Pikovit UNIC comprimate

Pikovit Unic 3+ sub formă de comprimate gustoase, în formă de ursuleţi. Cu arome naturale si fără coloranţi, conservanti si indulcitori artificiali.

Pikovit UNIC
Conţinut 2 comprimate % DZRC* % DZRA**
Calciu 124,0 mg 21 16
Fosfor 96 mg 20 14
Vitamină C 40 mg 67 50
Magneziu 16,0 mg 20 4
Niacină 9,0 mg 128 56
Vitamină E 4,0 mg 67 33
Fier 4,0 mg 50 29
Zinc 4,0 mg 133 40
Acid pantotenic 3,0 mg 75 50
Vitamină B6 1,0 mg 250 71
Vitamină B2 0,8 mg 114 57
Vitamină B1 0,7 mg 117 64
Vitamină A 0,4 mg 67 50
Cupru 0,28 mg 37 28
Folat 50 µg 25 25
Iod 16,0 µg 16 11
Seleniu 8,0 µg 80 15
Vitamină D 5,0 µg 25 100
Vitamină B12 0,7 µg 70 28

*DZRC – doza zilnică recomandată pentru copiii cu vârsta de 3 ani, conform valorilor de referinţă D-A-CH.
**DZRA – doza zilnică recomandată pentru adulţi.
DZRC de vitamina D presupune lipsa sintezei endogene (lipsa expunerii la soare); de aceea, valoarea acesteia este semnificativ mai mare decât DZRA.

Ingrediente: fructoză, sare de calciu a acidului ortofosforic, zahăr, arome naturale (zmeură, căpșuni), agent de îngroşare (polivinilpirolidonă), acid L‑ascorbic, oxid de magneziu, fumarat de fier, agent de glazurare (săruri de magneziu ale acizilor graşi, acizi graşi), acetat de DL-alfa-tocoferil, nicotinamidă, antiaglomerant (dioxid de siliciu), acidifiant (acid citric), oxid de zinc, D-pantotenat de calciu, clorhidrat de piridoxină, retinil acetat, mononitrat de tiamină, riboflavină, colecalciferol, gluconat de cupru, cianocobalamină, acid pteroilmonoglutamic, iodură de potasiu, selenat de sodiu.
Nu conţine gluten

Proprietăţi
Pikovit UNIC comprimate reprezintă o sursă de 11 vitamine şi 8 minerale pentru copiii de 3 ani şi peste această vârstă. Comprimatele au o formă unică, de ursuleţ și un gust foarte placut.
Alimentaţia variată şi echilibrată acoperă, de obicei, nevoile copiilor de vitamine şi minerale. Totuşi, uneori copiii nu consumă suficiente fructe şi legume proaspete sau refuză anumite alimente. Datorită creşterii intense şi a stresului crescut mental şi fizic din timpul şcolii şi de acasă, nevoile copiilor de vitamine şi minerale pot fi crescute.
Nutrienţi selectaţi sunt foarte importanţi pentru alimentaţia copiilor în perioada creşterii şi dezvoltării intense. Calciul şi vitamina D sunt necesare pentru creşterea şi dezvoltarea normală a oaselor, iar iodul contribuie la creşterea normală a copiilor.
Un sistem imunitar care funcţionează la capacitate maximă este foarte important, în special la copiii care merg la creşă. De aceea am adăugat vitaminele A, B6, B12, C, folat şi vitamina D, precum şi mineralele fier, zinc, cupru şi seleniu, care contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar. Mineralele magneziu, iod şi cupru, precum şi vitaminele B2, B6, B12, C, niacina şi tiamina contribuie la funcţionarea normală a sistemului nervos, iar acidul pantotenic contribuie la performanţa mentală normală. În special, unele vitamine din grupul B, inclusiv niacină, acid pantotenic, folatul, vitaminele B2, B6 şi B12, vitamina C şi fierul, contribuie la reducerea oboselii.

Pikovit UNIC comprimate poate fi utilizat în perioda de creştere şi dezvoltare intensă, precum şi în oboseala excesivă (sport, creşă şi activităţi şcolare) sau ca supliment al unei diete neadecvate sau neregulate, în special în cazul unui consum insuficient de fructe şi legume şi în absenţa apetitului alimentar sau în perioada de scăderea a rezistenței imune.

Utilizare:
Copii de 3 ani şi mai mari: 1 comprimat de două ori pe zi.
Copilul trebuie să dizolve comprimatul în gură, de preferat după masă. Comprimatele se pot mesteca.
Administrarea nu este recomandată dacă copiii sunt hipersensibili la oricare dintre ingredientele produsului.
A se păstra la temperaturi sub 25°C. A se păstra în ambalajul original, pentru a fi protejat de lumină şi umiditate.
A nu se lăsa la vederea şi la îndemâna copiilor mici.
Pikovit UNIC comprimate este un supliment alimentar si nu trebuie sa înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Prezentare
Cutie cu blistere a 27 comprimate.

Producător
KRKA, d.d., Novo mesto
Šmarješka cesta 6
8501 Novo mesto
Slovenia
www.krka.si

Pikovit Unic - Fără coloranţi si indulcitori artificiali

Pikovit este disponibil in farmaciile din Romania

Eu recomand
Formele Pikovit