Choose language

Acasă › Despre Pikovit

Despre Pikovit

De ce cumpără mamele vitaminele Pikovit pentru copiii lor?

Pikovit este specialistul în combinaţia perfectă de vitamine şi minerale pentru copii. Mămicile ştiu că formele de Pikovit sunt adaptate fiecărei etape din copilărie, deoarece conţin numai acele vitamine, minerale şi nutrienţi de care un copil are nevoie la o anumită vârstă. Ele au încredere în Pikovit pentru că este o gamă sigură pentru dezvoltarea şi normală a copiilor.

Numeroase ţări europene au premiat Pikovit cu distincţii de încredere. Astfel, Pikovit a devenit numărul 1 în domeniul vitaminelor şi mineralelor pentru copii.

De ce le place copiilor Pikovit?

Copiii iubesc gama Pikovit, deoarece are gust plăcut de fructe şi forme diferite, special create pentru copii – sirop, comprimate masticabile şi drajeuri.

De ce recomandă specialiştii Pikovit?

Specialiştii din Krka în vitamine şi minerale pentru copii au creat special gama Pikovit, cu forme adaptate copiilor de diferite vârste, cu nevoi diferite de vitamine şi minerale - Pikovit nu conţine nimic mai mult sau mai puţin decât ce are nevoie un copil.

Pikovit este produs de renumita companie farmaceutică Krka.

Este rezultatul cercetării şi tehnologiei pentru producerea vitaminelor şi mineralelor de calitate atât pentru copii cât şi pentru adulţi.

Pikovit are 3 forme de vitamine şi minerale, adaptate copiilor incepand cu 3 ani:

Toate formele de Pikovit sunt disponibile în farmacii.

Pikovit este disponibil in farmaciile din Romania

Eu recomand
Formele Pikovit